موضوعات داغ

استادیوم راس ابو عبود Ras Abu Aboud | استادیوم جام جهانی 2022

استادیوم راس ابو عبود Ras Abu Aboud

گزارش اخبار جام جهانی : ورزشگاه راس ابو عبود به عنوان یکی از مکان های بازی جام جهانی 2022 ساخته شده است. این استادیوم به عنوان یکی از 6 ورزشگاه تازه ساخته شده برای جام جهانی قطر سال 2022 می باشد. ظرفیت این ورزشگاه 40000 صندلی است. ساخت و ساز در سال 2018 آغاز شده و در سال 2021 به پایان رسیده است. برای ادامه مطلب با سایت اخبار جام جهانی همراه باشید.

ورزشگاه راس ابو عبود

ورزشگاه راس ابو عبود

ورزشگاه راس ابو عبود به عنوان یکی از مکان های بازی جام جهانی 2022 ساخته شده است.

این استادیوم به عنوان یکی از 6 ورزشگاه تازه ساخته شده برای جام جهانی قطر سال 2022 می باشد.

ظرفیت این ورزشگاه 40000 صندلی است. ساخت و ساز در سال 2018 آغاز شده و در سال 2021 به پایان رسیده است.

ورزشگاه راس ابو عبود در ساحل خلیج در شرق دوحه در نزدیکی بندر و فرودگاه بین المللی حمد ساخته می شود.

این در حدود 5 کیلومتر از بخش های مرکزی دوحه در اطراف کورنیش قرار دارد و بخشی از توسعه جدیدی است که در زمینی ساخته می شود که قبلاً صنایع سنگین را در خود جای داده بود.

این استادیوم از بلوک های ساختمانی مدولار از جمله کانتینرهای حمل و نقل ساخته خواهد شد و پس از جام جهانی به طور کامل برچیده شده و تغییر کاربری داده خواهد شد.

در طول جام جهانی، ورزشگاه راس ابوعود میزبان 5 بازی دور اول گروهی و مرحله یک هشتم نهایی خواهد بود.

استادیوم راس ابو عبود پس از پایان مسابقات، بسیاری از بخش‌های سالن – از جمله تمام صندلی‌های قابل جابجایی، کانتینرها و حتی سقف – برچیده شده و برای استفاده در سایر رویدادهای ورزشی یا غیرورزشی، در داخل یا خارج از قطر، تغییر کاربری داده می‌شوند.

محمد العطوان، مدیر پروژه راس ابو عبود به سی ان ان گفت: «محل برگزاری 40000 نفری را می توان به طور کامل برچید و حمل کرد تا دوباره در کشور دیگری ساخته شود؛ یا می توانید دو مکان 20000 نفری بسازید.

“واقعا، همه بخش ها را می توان به کشورهایی که به زیرساخت های ورزشی نیاز دارند اهدا کرد. این زیبایی استادیوم است — فرصت های میراث بی پایان هستند.”

در کنار فرصت هایی که او می گوید، قطر امیدوار است که این ورزشگاه پیشگامی برای مسابقات فوتبال آینده باشد.

چالش پایداری استادیوم راس ابو عبود

چالش پایداری استادیوم راس ابو عبود

گزارش فیفا در ژوئن تخمین زده بود که جام جهانی 2022 تا 3.6 میلیون تن دی اکسید کربن تولید کند، که 1.5 میلیون تن CO2 بیشتر از مسابقات جام جهانی 2018 روسیه است.

با این وجود، دولت خلیج فارس متعهد به ارائه جام جهانی بدون کربن از طریق جبران انتشار گازهای گلخانه ای – قبل، حین و بعد از این رویداد است.

برگزارکنندگان قول داده‌اند که روش‌های ساختمانی پایدار در طول ساخت زیرساخت‌های مسابقات، مانند استادیوم راس ابو عبود، ایجاد شود و افزوده‌اند که آنها “مصالح ساختمانی را تهیه کرده‌اند که بهره‌وری منابع را به حداکثر می‌رساند و انتشار، ضایعات و اثرات بر تنوع زیستی را کاهش می‌دهد.”

SC می گوید متعهد است که پایداری را در سرتاسر مسابقات در کانون توجه اصلی خود قرار دهد – نمونه ای از آن کاشت درختان و گیاهان در اطراف زیرساخت های جام جهانی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای است.

با این حال، مسئولیت فقط بر عهده سازمان‌دهندگان نیست. قطر می‌گوید به شرکت‌کنندگان و شرکت‌کنندگان در مسابقات توصیه‌هایی در مورد چگونگی کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای خود از جمله از سفر، اقامت، غذا و نوشیدنی ارائه می‌کند.

پس از پایان این نمایش، قطر می گوید که هرگونه انتشار گازهای گلخانه ای تولید شده در طول مسابقات را از طریق ساخت دو نیروگاه خورشیدی بزرگ طی 10 تا 15 سال آینده و با حمایت فعالانه از رویدادهای پایدار و کم کربن در قطر و منطقه جبران خواهد کرد.

قابلیت استفاده مجدد از قطعات استادیوم بازتابی از این تلاش است.

العطوان گفت: پایداری و میراث همیشه در خط مقدم برنامه ریزی و آمادگی قطر برای جام جهانی بوده است.

آل عطوان هنگام ارائه طرح استادیوم گفت که متحرک بودن مهمترین عامل برای انتخاب کانتینرهای حمل و نقل به عنوان بلوک های سازنده است.

کانتینرها برای حمل و نقل هوایی یا دریایی طراحی شده اند، اما زمانی که به یکدیگر متصل شوند و یک کل را تشکیل دهند، به یک ساختار محکم تبدیل می شوند.

ال عطوان می گوید که این منجر به کاهش زباله های ایجاد شده در محل در طول ساخت و ساز شد و افزود که استادیوم راس ابو عبود معیاری را برای زیرساخت های رویدادهای بزرگ ورزشی پایدار و سبز تعیین کرده است.

بر خلاف هفت مکان دیگر قطر 2022، ماهیت موقت راس ابوعود به این معنی است که مصالح ساختمانی کمتری مورد نیاز است، هزینه های ساخت و ساز پایین می آید و زمان لازم برای تکمیل آن کوتاه می شود.

بنا به گفته برگزارکنندگان، ساخت و ساز در سایت 4.8 میلیون فوت مربع (450000 متر مربع) در اواخر سال 2017 آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری تکمیل شود.

خنک کننده نسیم دریا راس ابو عبود

خنک کننده نسیم دریا راس ابو عبود

وقتی یکی از طرفداران خارج از راس ابو عبود قدم می‌گذارد، افق خلیج غربی دوحه با آن‌ها روبرو می‌شود.

بنابراین وقتی خورشید غروب می کند، سمفونی رنگی — که بین آسمان خراش های درخشان از یک طرف و استادیوم از طرف دیگر رد و بدل می شود — از سواحل منعکس می شود و شهر را روشن می کند.

و این نزدیکی به آب تنها مناظر جذابی را ارائه نمی دهد.

تمام استادیوم‌های جام جهانی قطر مجهز به سیستم‌های خنک‌کننده بسیار کارآمد هستند که بدون توجه به دمای گرم بیرون، فضایی راحت را حفظ می‌کنند.

اما راس ابو عبود نیازی به آن ندارد زیرا نسیم خنک طبیعی از دریای نزدیک می‌وزد.

العطوان گفت: “پس از سال 2022، توسعه مجدد سایت می تواند اشکال مختلفی داشته باشد و طرح های قدیمی آن هنوز در حال نهایی شدن است.

می توان آن را به یک فضای سبز عمومی تبدیل کرد یا برای ترکیبی از پروژه های تجاری و مسکونی استفاده کرد.”

او افزود: «موقعیت مکانی عالی به این معنی است که برای بسیاری از پروژه ها مناسب است و آینده هیجان انگیزی دارد.

الطاوان به CNN می گوید که این آینده فقط فیزیکی نیست.

رویدادهای ورزشی بزرگ مانند جام جهانی فوتبال، قدرت الهام بخشیدن، نوآوری را به همراه دارند و مرزهای موجود را برای دستیابی به سطوح جدیدی از موفقیت پشت سر می‌گذارند.»

مسابقات برگزار شده استادیوم راس ابو عبود

SYRIA UNITED ARAB EMIRATES
UNITED ARAB EMIRATES MAURITANIA
EGYPT SUDAN
PALESTINE JORDAN
EGYPT TUNISIA
QATAR EGYPT
نمایش بیشتر

‫14 دیدگاه ها

  1. میخوام مسابقات جام جهانی رو تو این استادیوم رو ببینم و لذت ببرم 😍

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا